Reacties van klanten


V. beveelt Vilt-o-rama aan: "Een leuke middag Naaldvilten.Ik ga zeker nog een keer om de fijne kneepjes te leren.

-----

Hallo Adrienne,

Vanmorgen mijn bestelling ontvangen. Meteen mee aan de slag gegaan. Wat een heerlijke wol is het! Het werkt fantastisch. Het voelt lekker zacht en de prikgaatjes zie je na wat wrijven ook niet meer.
Heel erg bedankt voor al het goede advies en de snelle verzending!
Groetjes van een tevreden klant,  
------

Wat een leuke workshop hebben wij gisteren gehad. Door de goede uitleg en trucjes die Adrienne ons vertelde en voordeed ben ik nu helemaal verslaafd. Super groot aanbod aan materialen om mee te werken in een fijne en gemoedelijke sfeer, een aanrader zo een ochtend!

------
Wat een leuke workshop hebben wij gisteren gehad. Door de goede uitleg en trucjes die Adrienne ons vertelde en voordeed ben ik nu helemaal verslaafd. Super groot aanbod aan materialen om mee te werken in een fijne en gemoedelijke sfeer, een aanrader zo een ochtend!Wauw, hartelijk dank Adrienne! Sara's kleuterfeestje was door jouw creatieve, speelse en vrolijke inzet een groot succes! Iedereen heeft enorm genoten en is super trots op haar wolschilderijtjes!

------

Hoi Adrienne,
We hebben het vandaag zoooo onwijs leuk gehad. Het was superrelaxed en de meiden gingen echt met iets leuks naar huis. Denise is superblij met de engel, deze heeft een mooi plekje gekregen voor het raam van haar kamer.
Dus nogmaals bedankt voor de gezelligheid en creativiteit.

-----
Super leuk en veel keus met veel accessoires waar je genoeg leuke dingen mee kan maken.
Adrienne is een onwijs leuk en enthousiast persoon die je graag adviseert.

-----

Van harte aanbevolen. Fijne artikelen, fijne benadering, verzorgde pakketjes. Ouderwetse service nog en waar vind je dat nog in deze tijd. Op vragen snel antwoord.... gewoon blij met Vilt-o-rama

-------

Ik heb het pakketje zaterdag ontvangen. Nogmaals wat een snelle service...echt top!!
En de wol....wat was ik blij met mijn aankoop. Normaal ben ik huiverig om via het internet te bestellen. Ik ben meer iemand van eerst zien en voelen en dan kopen.
Maar jij hebt echt heel mooi spul. Ik ben nu vilt verslaafd (: dus kijken hoe lang ik met deze voorraad kan doen. En zodra die bijna op is bestel ik zeker weer!!!Vilten op basisschool

Wat is het verband tussen kunst en sushi? MB8 weet het antwoord.  

Het is 13.05. De klas is stil. De materialen staan in gereedheid. De wol is er. De schaapjes hebben hun werk gedaan. Het is nu aan de kinderen. Het bubbeltjespapier vliegt door de klas. De kinderen maken een harde knal met n -ja n- bubbeltje-. Het is de beurt aan de witte schijven. Het zijn lapjes vilt. Op de vilt moet de wol komen. De kinderen zoeken uit een heel grote kleurrijke berg hun favoriete kleuren. De kinderen komen terug aan tafel met hun wol. Sommigen dragen de wol als een buit voor zich uit, alsof ze net zelf het schaap hebben geschoren. De klas plukt de wol uit elkaar en belegt de witte schijf. De kinderen roepen: "Het is net een pizza", "oh lekker pizza" en "ik lust geen pizza". Sommige pizzas vertonen een lijnenspel. Andere pizzas lijken op gezichtjes. De meeste hebben toch de voorkeur voor abstracte kunst op de pizza. Als de pizza aan twee kanten met wol is bedekt begint het besprenkelen met water. De knijpfles met water heeft een hoge attractiewaarde. "Moet er niet meer water op". Op het bubbeltjespapier liggen nu drie laagjes wol. Daarop komt nog een laag bubbeltjespapier.  Het drukken en strijken zorgt dat de wol aan elkaar gaat zitten. Het lijkt al op een schijf vilt. Het is tijd om de wol plat te rollen. Het rollen lijkt weer op het maken van sushi. Overal wordt er tot 50 geteld. Met terugtellen is de sushirol wel 100 keer gerold.In de slacentrifuge halen de kinderen het laatste beetje vocht uit het vilt. "Mag ik nu draaien". "Ik ben na jou!". De laatste actie is het rijgen van een touwtje door de vilten schijf. Er komt nog een knoop op. Het geheel vormt een buideltje. De buideltjes vilt gaan op de witte wand. Ze hangen er mooi samen. Het is kunst. Uit de kunst! Dank je wel viltjuf Adrienne voor het vilten.  

Klas 3/4 van juf Wilma

Dag Adrienne,

Bedankt voor de inspiratie en kennisvolle dag en natuurlijk voor je gastvrijheid.

groetjes Magda

----------------------------

Vandaag de wol ontvangen, leuk spul. Ik ga voor het eerst in mijn leven vilt proberen te maken. Dank voor de snelle levering, Adriënne.


---------------------------

workshop vilten tijdens handwerk en Quiltdagen

Goedenavond, Wij hebben vandaag genoten tijdens de workshop natvilten.  vriendelijke groeten, Christa


--------------------------

Vorige week zondag heb ik  in Nieuwegein bij U een Workshop  Vilten gedaan,
hiervoor wil ik u nog hartelijk bedanken! Het was heel bijzonder en ik heb veel geleerd.